Program


Olvasópróba-demó: Bűn és bűnhődés

Olvasópróba-demó: Bűn és bűnhődés

Hogyan készül egy előadás? Az érdeklődők betekintést nyerhetnek az új előadásaink létrehozásának folyamatába, az előkészületekbe, megismerhetik a díszlet- és jelmezterveket és azokat a dilemmákat is, amelyekkel az alkotók a próbafolyamat során találkoznak.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 17. szombat, 16:00

 

Hogyan készül egy előadás? Az érdeklődők betekintést nyerhetnek az új előadásaink létrehozásának folyamatába, az előkészületekbe, megismerhetik a díszlet- és jelmezterveket és azokat a dilemmákat is, amelyekkel az alkotók a próbafolyamat során találkoznak. 
 

Ajánlatunk


A MESS Nemzetközi Színházi Fesztivál, a SARTR – Szarajevói Háborús Színház, a Maladype Színház és a Budapesti Tavaszi Fesztivál közös előadása Az előadást bosnyák nyelven játsszák, magyar és angol felirattal. Susan Sontag különleges szerkezetű drámai művét William James filozófus és Henry James író idejekorán elhunyt zseniális nővéréről, Alice Jamesről Balázs Zoltán Arany Maszk díjjal elismert rendezésében láthatja először a magyar közönség.

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

A magyar irodalom kötelező versei

Ajánló


Esther Greenwood élete a megtestesült amerikai álom. Húszévesen egy híres női magazin ösztöndíjas gyakornoka, és sorra nyílnak előtte a kapuk.…

Vagyis: Kelet-Európa vs. Nyugat-Európa, egy multikulti családba préselve, akik a szeretet ünnepén épp a szeretetért harcolnak, ami váratlan helyekről, ne…

A színház történetéről és a színházi üzem működéséről mesélünk kulisszajárás közben.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!